SAAARRY

Det blir något helknasigt varje gång jag ska ladda upp mycket bilder här så ni får överleva utan bilder på rummet, för tillfället håller vi på och gör oss iordning för en dag med shopping shopping shopping!
Vi har även prövat på den mumsiga frukosten och jag och Johanna råkade somvanligt göra några små tabbar hehe.. Dra ner lite glas osv. Haha åå pinsamt.. Nåväl update you later


FLORIDA

Ärligt det här är himlen. Lite sol på det här och jag kommer PÅ RIKTIGT inte hem igen, finns allt jag önskar mig förutom lite sol! Man kan gå in i våran garderob, vi har två badrum havsutsikt och bor högst upp, tror jag kommer kunna hålla ut den här veckan. Jovars det regnar men det är lugnt det finns spa, gym på hotellet och ett köpcenter med 300 affärer plus det är runt 25 grader! Vad bor vi i sverige för lixom?!? Vi ska packa upp nu, uppdaterar när jag har kommit ner på jorden igen!


NEW YORK I LOVE YOU

Nu är klockan runt sju och om trekvart ska vi ta taxi till flygplatsen, igår när vi gick hem i snön/slasket/helvetet så kind of förbannade jag NY ( detta innan jag och Johanna började sjunga julsånger för då var det mysigt ), men det var ju i stridens hetta så nu tar jag tillbaka det, jag älskar dig oavsett väder NY, på återseende!


LAST DAY IN NY

Jag har nu kommit på ett ord som beskriver NY i alla lägen. Extremt. Varje dag är extrem, lite mer än allt annat. Idag har varit galen somvanligt, kan ju börja med natten.. Runt fyra på natten lyckades Johanna slå till mig med sin armbåge eller något sånt och självklart prickade hon näsan som redan var öm så det rann blod som satan, fräsch början på dagen lixom. Efter frukost drog vi till Times Square och köpte biljetter till en musikal som hette något med How to succeed without doing anything eller något sånt och huvudskådespelaren var, håll i er, DANIEL RADCLIFF!!!! DANIEL RADCLIFF SOM SPELAR HARRY POTTER!!!! Förstå hur galna jag och Johanna blev!! Han var förövrigt grym på att sjunga och dansa! Heeeeelt galet var det.. DANIEL RADCLIFF!!!! okej så då fortsätter vi hmm juste det snöade idag, verkligen snöade. Mycket. Tyvärr blev det typ det värsta snö kan bli, grått slask, blööööö.. Vi hade även ett paraply som höll i typ 20 minuter, kvalité på fem dollars paraplyer! Har aldrig uppskattat en varm dusch lika mycket som jag gjorde idag, helt ärligt, obeskrivligt. Nu ska vi sova snart för vi måste upp rätt tidigt och åka till flygplatsen, FLORIDA TÅMARRÅÅÅWWW! Taggarååå, uppdaterar later. Blev inte överdrivet mycket bilder idag hehe hade inte så många hallelujah moments..

Scenen & mitt nya highscore på temple run haha!


URSÄKTAR FÖR KNASET MED BILDERNA MEN SÅ VACKRA BILDER KAN KNAPPAST SKADA


DAY 2

Ouff vilka fantasifulla rubriker jag har.. Idag har typ varit humörsvängningarnas dag. Började med att käka frulle på Dunkin' donuts i gladiatorskor eftersom jag hade converse igår och de var hyfsat genomblöta, fashiooon!! Vi tog oss sen till empire stare building och kikade lite, strålande väder idag förövrigt bara kallt som in i Norden ( haha ni är i norden, inte jag, livet är bäääst ) efter det drog vi in på hemkära HM, som jag informerades om vara svenskt, vad man lär sig saker här.. Där köpte vi bland annat skor till mig, notera att tills dess hade jag gladiatorskor haha fick säkert några dra på munnen iallfall! När jag hade skor på fötterna och vi även hade införskaffat oss värsta pälsmössorna for vi vidare till central park och jag ville aldrig gå därifrån, man trodde inte att det var på Manhattan, så lugnt och mysigt, då hade jag min överlyckliga period på dagen, det var utmattande så när vi senare gick på upper easts fifth avenue och beklagade oss över alla kläder vi inte hade råd med var jag inte särskilt munter, kan ha göra med att vi inte åt lunch förns fyra hehe.. Oh well nu sitter vi på starbucks, igen.. Ska snart ta oss hem, då visar jag upp le shopping!

Om ni inte redan har reflekterat över det så kan jag ge er en hint om att under mitt glada humör åkte kameran fram, that's why there's no photos at fifth avenue haha


vila i frid


..CONTINUED

En fortsättning på dagen, vi tog en kopp varm choklad som jag senare olyckligtvis råkade spilla ut när vi åkte tunnelbana.. På sätet.. (y) checkade in demonstrationerna, en kille hade en tröja på sig där det stod "we're the 99%", tog dock ingen bild, han var för cool, vill utbringa en skål till Hasse min soärare för han har lärt mig om varför de demonstrerar, skål till dig, you've got the moves like Jagger. Senare drog vi till FIFTH AVENUEEEE wopwop, jag och Hani var dock lite tjuriga på att Blair inte kom och hälsade, oskön typ som håller sig undan när pinglorna kommer och hälsar på lixom, så vi höll till på vickan's hemliga och sen tog vi en sån där gul bil hem. Ska måla naglarna och läsa the kiterunner nu mina damer och herrar så ni får inga bilder på det nyinköpta tonight, dock på de sköna 99% ( oskön Blair, oskön )..


PENGARNA FLYGER IVÄG..

Är nu inne på första hela dagen i NY, det är lunchtid för tillfället och vi sitter i något finanshus,breve de forna twin towershusen, och låtsas att vi är viktiga. ska snart in på ground zero, minnesplatsen för 11 september och sen vidare till ett närliggande varuhus. Har även länsat Forever 21 hehe, rätt nice fet påse jag får med till hotellet ikväll! Kan ta kort på grejerna ikväll men sålänge får ni bilder på de SJUKA skyskraporna, awsöööööm

Juste vi hittade även polarn & pyret, fett!


NÄSAN OCKSÅ..

Juste kom att där under min svimmning så ramlade jag framåt och slog näsan i sätet så min näsa är nu dubbelt så stor, längtar tills imorgon när den typ kommer vara blå. Men jag ska inte klaga jag är i världens bästa stad och ni är i skolan hehhehe nu känns det bra igen!


NEWWWWW YORK!!!!

Och dååå var vi framme på hotellet efter en GALEN resa.. Vi klev upp runt fyra för att åka till Arlanda. Allt gick bra och snabbt där osv. men sen när vi skulle byta plan i Paris hade vi typ 10 minuter på oss att springa genom halva flygplatsen, sprang konstant i 10 minuter låter lame men det var typ hets x100000. Sen var vi på flyget som skulle sitta på i 8 timmar till USA. kan ju säga att det planet var gaaalet, jag är typ van vid noll benutrymme och sämsta kvalitén på filmer, om det änns finns film och då snackar jag om 10timmarsflygningar. Det här planet hade typ 10 radiokanaler, några skivor, flera spel som typ hänga gubben och såntdär, typ 50 filmer, flera av de går på bio i Sverige nu haha galet, några serier ja ni förstår.
Med ungefär en timme kvar så låg jag och sov och jag hade sol på min sida så det var ganska varmt och så blev det turbulens så jag var tvungen att sätta mig upp och då fick jag världens blodtrycksfall och sa till mamma att jag mådde illa och nästa jag kom ihåg var fem okända ansikten ståendes över mig och jag låg mitt i gången i flygplanet jag hade alltså svimmat, jo jag kan meddela att det var en anings pinsamt, plus att jag skakade som ett nyfött rådjur haha assåå åhh.. Ja så var det med det så resten av resan satt jag med en tants solfjäder och lekte Carola, fick dessutom solfjädern sen, love till tanten! Nu ligger vi på rummet och är räääätt trötta men ska snart fräscha till oss och dra och käka något, kanske shoppa hehe! TTYL Sverige

Där har vi alltså matsedeln haha jag tappade hakan när jag såg den..
& den första filmen jag såg BILAR 2 wopwop, har inte ens sett hela första haha..


AAAAAAH READY TO GO!!!!

jaaahaapp runt fem timmar kvar tills jag ska upp igen då så jag säger godnatt nu, uppdaterar när vi är på Arlanda sen kanske på mellanlandningen som sker i Paris och till sist i NEW YORKKKK!!!! kan inte fatta att jag ska dit, crazzzzy, lejtör gajjs!


KNAZZZ

Av någon anledning är det stora bokstäver på alla inlägg, don't get it men så ni vet lixom jag skriker inte allt det där haha!


PACKAR

Idag har jag hängt i Frälsningsarméns kyrka och tittat på alla musikklassers genrep, var inte med eftersom jag inte kommer vara med på någon konsert, SISTA höstkonserten lixom,åhhhh :( hur som helst så kommer man alltid ihåg på sånnahär grejer varför man gör alla extragrejer som kommer med musikklass, svaret är att det inte finns något som är bättre än konserterna man gör, värt x 1000. Nu sitter jag iallafall och försöker packa, sååå inte min starka sida haha.. Försöker bara komma ihåg hela tiden vi åker. IMORGON. aaahhhhhh!!! Nu blev jag genast motiverad till att packa hihi, lots of things to do, ska sätta på party in the USA och hoppa runt lite hähä cya later not-traveling-to-USA-tomorrow-people

Haha kanske kommer sakna dehär lite, typ sista dagen. NEJ SKOJA KOMMER INTE SAKNA NÅGOT WOPWOP.


BACK FOR A WEEK

Om några dagar så drar jag till USA wopwop sååå jag tänkte börja blogga igen den veckan så ni kan keep up med vad som händer, jag kommer kunna blogga hela tiden eftersom jag kan göra det från mobilen och sådär och dessutom kommer det inte handla om vad jag har på mackan lixom! Så äre okej jag kommer nog uppdatera någon gång igen innan vi drar, som är på onsdag förresten! Har även tagit bort de flesta tidigare inlägg om ni undrar.

Senaste gången jag var utomlands i Grekland med min ängel


RSS 2.0