SKIATHOS





en endaste freaking vecka kvar tills jag & täss åker hit, siiiiiiiiiiick!

SUMMER

okej förlåt & allt det där för att jag inte har bloggat men det är S O M M A R L O V ju? orkar inte skriva feeeeeett mycket så ni får lite bilder av vad jag har gjort senaste veckan och använda fantasin såhär nu på lovet när man inte ska tänka.











Imorgon blir det AIK-Elsborg woopwoop, cya.

HEJ DAVID :DDDDDD


VI HAR SVERIGES GODASTE KEBAB











Bilder tagna av www.jjosefinec.blogg.se /

Sooooom ni kanske fattar så är det bilder från Gothia, alltså åååååååh åh åh åh vad bra vi har haft det! Tårar, skratt & kärlek. I våran grupp hade vi två svenska lag, ett amerikanskt & ett norskt så vi spelade 4 matcher varav två vi vann så vi kom på tredje plats i gruppen. Hamnade i b-slutspel & mötte ännu ett amerikanskt lag men förlorade på straffar. Lotto or whaaat? Hur som helst, sjukt bra dagar har vi haft! När vi hade åkt ut igår så bestämde några av oss för att stanna kvar på ett hotel en natt till och eftersom jag inte behövde matchgrejer längre så lämnade jag träningsväskan i bilen. När vi vaknade morgonen efter hade bakrutan blivit sönderslagen & min träningsväska stulen. Fetaste failen att det enda som var kvar var mina svettiga strumpor typ. Nåväl nu är vi hemma iallafall!

Tjejer ni som läser det här vill jag bara säga att ni vet hur mycket jag tycker om er. Ni är mer än guld värda ♥

-


CAPTAIN JACK SPARROW


HOME SWEET HOME, har haft en super duper bra vecka i Halmstad och sitter nu & kollar Pirates of the Carabbien. Jag var feeeeett taggad på att sola hela dagen men vädergudarna är dock inte på min sida så ska packa sen ska jag ta mig vidare till pappa i Rönninge!  TTYL

RSS 2.0