NIGHTY


oufff 100 megapixel, check på den du..
jag ska ta & sova för idag kommer min ängel hem & imorgon imorgon IMORGON drar jag till H A L M S T A D!
lovar nästa vecka slipper ni mig, inte ett enda inlägg behöver ni stå ut med! ;)


FARTFYLLD MIDSOMMAR

Har mot förmodan lämnat huset idag, wohoo, vild midsommar! Nejmen träffade Anton en snabbis & fick en ny bästavän: Antons crossmoppe haha! :D



Nu sitter jag med Jenigirl & kollar på en film efter att ha ätit en supergod middag! mys mys mys! See ya'll later, hoppas alla har en bra midsommar! IMORGON KOMMER VÄRLDENS BÄSTA HEM!

GIRLS, WE RUN THIS MOTHA



Hemma efter match i Eskilstuna, vad jag tycker om er mina bäääääästa tjejer! ♥
Imorgon midsommar, ska bara vara hemma wähoooo , vilket drag, jag & mamma, kan bara bli party.. Nej men Jeni vännen är hemma så blir väll något mys med henne, nu ska jag äta äta äta, woaaaw jag ska lätt göra ett inlägg om mat imorgon, for real jag ♥ mat.

SUMMERPLANS

Ååååh när jag kikade på min väns blogg om hur hon längtade till Gothia fick jag genast samma längtan. GOTHIA lixom, såhääääääääääääääääär freaking taggad! Halmstad, Gothia, Grekland.. Den här sommaren kommer bara bli bättre och bättre! www.jjosefinec.blogg.se GÅ IN PÅ HENNES BLOGG HÄR & KOLLA VILKA LAG VI MÖTER, TVÅ UTLÄNDSKA!

Runt 7 drog jag faktiskt till min fina vän Disa som jag inte har träffat på sjukt länge, huuuur kul?! Vi kollade film & hoppade studsmatta & sådär, så kul att träffa vänner som man inte träffat på länge. Guys jag råder er, tänker ni någon gång, fan hon/han var det länge sen jag träffade, ta upp kontakten med den. Roligare att träffa gamla vänner än att hitta nya!


cool lixom!


VILL ÅKA NU NU NU

 
 
 

OUFFFF

Hahaha allt är oufff nuförtiden, oufff beskriver verkligen allt så bra, wähooo. Märker ni att jag är the blogger nu för tiden, eller så är det för att jag inte har ett liv.. Har då inte gjort särskilt mycket idag, refreshing haha nej men tog en tur på stan & tränat och sådär. För er som njuter av andras smärta så stukade jag mitt finger idag på träningen, kuuuuuuuul, det mest komiska var att det var lillfingret! LILLFINGRET lixom, nåväl det löser sig!


jeni & jag på skolavslutningen som förövrigt sov här i natt kom jag på!

WHO NEED HEELS?


bebisar ♥

EN VECKA KVAR..

.. TILL HALMSTAD, OOOOOOOOOOOOOOOOMG! Att säga att jag är taggad är en underdrift!
Idag har jag då tränat &... inte så mycket mer men vet ni vad? Det är ju sommarlov! såhäääääär skönt! senare är det firande för min favoritkusin Iris, grattis min lilla sötnos ♥ ikväll blir det förhoppninsvis ett avslut på Potter-maraonet. Jag & Jen hann kolla till femman så två kvar! & såhär by the way, 13 juli har jag 2 tickets till premiären av sista Potterfilmen, E-P-I-C!!!



for real jag ska fixa header.. ska bara orka bry om det först..

ALLT SOM ÄR BRA MED MIG HAR JAG FÖRMÅGAN ATT GLÖMMA BORT

 

MA GIRLZZZZ


jag gorana & jeni, the naked truth. puss på er mina fejna ♥

HAPPINESS




alltid lika lycklig, 3 poäng, så bra ♥

MATCH & SKÄRIS

 
Idag var det match i Stigtomta (?!?!?!), vinst med 2-1 & sen bar det av till Skärholmen, for no use.. hittade ingenting , då vet man att man behöver sin bästa vän lixom.. gahhhhh kom hem!! Nu ska jag fortsätta sörja, see you later alligators.

RSS 2.0